Polițiștii au arestat un bărbat de 26 de ani, suspect în cazul japonezei moartă din pădurea Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii criminaliști care anchetează cazul studentei japoneze găsită moartă în pădurea Otopeni au reţinut un suspect.

Surse din Poliţia Capitalei susţin că este vorba de un tânăr de 26 de ani din judeţul Ilfov. Acesta a fost reţinut, sâmbătă, ca principal suspect pentru asasinarea unei japoneze al cărei cadavru a fost găsit pe liziera unei păduri din localitatea Corbeanca, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Suspectul, V. Nicolae, urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, potrivit sursei citate.

El a fost identificat în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov. Din primele informaţii reiese că tânăra japoneză aterizase în România pe Aeroportul Internaţional Otopeni şi vroia să ajungă în Craiova unde urma să predea limba japoneză la o scoală.

În drumul său către Gara de Nord, a fost racolată de tânăr. Cadavrul japonezei, care era acoperit cu frunze, a fost găsit în cursul zilei de vineri, au declarat surse judiciare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite