POLIŢIA ŞI INTERLOPII Un jandarm a fost rănit de nepotul interlopului Duduianu. Infractorul a încercat să-l împuşte, după care l-a atacat cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm a fost rănit, sâmbătă seară, în București de un traficant de droguri. Incidentul a avut loc în cartierul Titan. Jandarmul, rănit la picior, a fost dus la spital.

Ieri, la ora 21.00, jandarmii au intrat in apartamentul nepotului interlopului Duduianu, suspect de trafic de cocaină. În apartamentul bărbatului se aflau și doi intermediari, care au reușit să fugă cu o parte din marfă. După o urmărie spectaculoasă, bărbații au fost prinși și duși la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, unde oamenii legii îi audiază.

Filajul a fost organizat de Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) București. Poliţiştii de la Crimă Organizată împreună cu procurorii DIICOT percheziţionează în acest moment locuinţele celor care l-au agresat noaptea trecută pe jandarmul de la Brigada Specială de Intervenţie.

Este percheziţionată şi locuinţa nepotului interlopului Duduianu, cel care a încercat să-l înjunghie pe jandarm.. Apartamentul se află într-un complex rezidenţial din Sectorul 3. Patru membri ai clanului Duduianu sunt implicaţi în anchetă.

Infractorul a încercat să tragă în jandarm cu pistolul cu gloanţe de cauciuc, nu a nimerit, după care l-a atacat cu un cuţit. Jandarmul a deschis focul şi a tras cinci gloanţe înspre nepotul interlopului. Nepotul fraţilor Duduianu a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite