Jaf violent în Bucureşti. Trei hoţi au intrat peste un bărbat în casă şi au furat tot ce au prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii secţiei 14 Poliţie din Capitală au reţinut miercuri noaptea trei bărbaţi după ce aceştia au intrat prin efracţie în casa unui bucureştean şi l-au jefuit în timp ce dormea.

Miercuri noaptea, în jurul orei 02:30, un bărbat de 39 de ani a solicitat ajutorul poliţiştilor la numărul de urgenţă 112 reclamând faptul că mai mulţi indivizi au intrat în locuinţa acestuia din Calea Şerban Vodă, din sectorul 4. Hoţii l-au deposedat prin violenţă de mai multe bunuri şi suma de 500 euro, după care au fugit.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat şi depistat pe T. N. de 34 de ani, G. I. de 29 de ani, ambii din Bucureşti şi L. M. din judeţul Mureş, stabilind faptul că, la data de 30.05.2012, în jurul orei 01:30, au intrat prin efracţie în locuinţa reclamantului, unde l-au deposedat, prin violenţă, de suma de 500 euro şi un telefon mobil, informează Poliția Municipiului București.

Cei trei hoţi au reuşit să sustragă bani şi bunuri în valoare de aproximativ 2.300 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudicul în proporţie de 60 %.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 14, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu T. N., G. I. şi L. M. în stare de reţinere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite