Marin Moraru şi Iurie Darie au primit stele pe Aleea Celebrităţilor pentru întreaga carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Iurie Darie şi Marin Moraru au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, în semn de respect şi apreciere pentru întreaga lor activitate. La ceremonioe au asistat foarte multe personalităţi publice din lumea filmului şi a treatrului românesc.

 Ceremonia s-a desfăşurat în absenţa lui Iurie Darie, care nu a putut fi present din cauza operaţiei pe creier pe care a suferit-o acum o săptămână. La eveniment, a fost reprezentat de soţia sa, Anca Pandrea care a îngenuchiat în faţa stelei dedicate soţului său şi a promis că îl va aduce pe acesta aici, imediat cum sănătatea îi va permite.

 Dezvelirea celor două stele a avut loc în prezenţa lui Sorin Oprescu, primarul general al Municipiului Bucureşti care le-a înmnat Placheta Bucureştiului. De asemenea, cei doi au mai primit şi o stea e aur, din partea unui sponsor al evenimentului.

Actorul Marin Moraru a declarat că este foarte emoţionat pentru onoarea care i-a fost acordată astăzi.

“Noi primim foarte multe premii, dar acesta vine ca o confirmare a tuturor premiilor primite până acum. Faptzul că cetatea te onorează, mă onorează foarte mult şi mă face să îmi dau seama că nu am trăit degeaba. Pot spune că mă bucur enorm că voi fi călcat în picioare” a declarat marele actor.    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite