Ziua Porților Deschise la ISU: bucureștenii pot descoperi cum decurge o zi din viața unui salvator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București organizează astăzi, 28 februarie, Ziua Porților Deschise în toate subunitățile de pompieri din Capitală, între orele 08.00-16.00. Cei curioși pot afla aspecte interesante din viața pompierilor și se pot fotografia cu salvatorii.

ISU București sărbătorește, pe 28 februarie, 79 de ani de atestare a Protecției Civile. Pentru celebrarea acestui eveniment, instituția organizează Ziua Porților Deschise astăzi, în  intervalul orar 08.00-16.00, în toate subunitățile de pompieri din Capitală. 

Cei prezenți vor putea vedea echipamentele de protecție ale pompierilor și vor putea fotografia tehnica de intervenție de ultimă generație intrată în dotarea inspectoratului pe parcursul anului 2011 și la începutul anului 2012.Totodată, bucureștenii vor putea descoperi cum decurge o zi din viața unui salvator, dar și momentele emoționante pe care le trăiesc pompierii.

Cu acest prilej, organizatorii vor distribui vizitatorilor și revista „Dealu Spirii“ în care se regăsesc articole despre activitatea desfășurată pe parcursul anului 2011, despre aspirațiile pentru anul 2012 și sfaturi utile pentru populație în cazul producerii unui dezastru. Revista se găsește și în format electronic pe site-ul instituției: www.isubucuresti.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite