Prostituţie de lux cu cetăţeni americani: "fetiţele" clanului Cămătaru momeau turiştii străini pentru a-i jefui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruda unui primar din Ilfov şi cumnatul lui Sile Cămătaru sunt vizaţi ca principalii suspecţi că ar fi tâlhărit mai mulţi americani şi români.

Gruparea a acţionat prin intermediul unor prostituate, care, după ce întreţineau relaţii sexuale cu turiştii americani, le copiau datele de pe card şi le trimiteau şefilor. Aceştia cumpărau apoi produse de pe internet cu cardurile clonate. Printre suspecţi se numără o rudă a primarului din Ilfov şi cumnatul lui Sile Cămătaru. Aceştia sunt acuzaţi de clonare de carduri şi furt.

În perioada septembrie-decembrie a anului trecut, şapte tineri au profitat de naivitatea unor afacerişti străini şi români şi le-au copiat datele de pe card folosind un scanner mic, de mână. Aceştia au adus un prejudiciu de aproximativ 100.000 de dolari mai multor americani care aveau carduri din diferite bănci din SUA.

Suspecţii achiziţionau datele anumitor conturi bancare, pe care le foloseau pentru a clona carduri ale unor oameni de afaceri. Apoi, cu respectivele carduri mergeau în magazine şi achiziţionau produse mici şi scumpe, cum ar fi parfumuri, băuturi şi ţigări, care ulterior puteau fi vândute pentru obţinerea de bani cash.

Şapte percheziţii au avut loc, ieri, în mai multe locuinţe din Capitală şi din Ilfov într-o acţiune de amploare întreprinsă de Poliţia Română în colaborare cu Serviciul Secret al Statelor Unite pentru destructurarea unei reţele de prostituţie şi clonare de carduri.

Citeşte şi: Prostituţie de lux cu cetăţeni americani: după ce întreţineau relaţii sexuale, fetele copiau cardurile şi le goleau conturile

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite