Opt scandalagii reţinuţi, azi dimineaţă, în urma unor descinderi. Aceştia s-au bătut cu bodyguarzii unui club din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au reţinut în această dimineaţă opt indivizi suspectaţi că s-ar fi bătut într-un club din Capitală. În urma scandalului, o persoană a fost grav rănită.

Cei opt sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, dar şi de vătămare corporală gravă. Incidentul s-a petrecut cu un an în urmă, într-un club din Bucureşti.

"O altercaţie a avut loc, cu un an în urmă, într-un local din Capitală, între clienţi şi reprezentanţii societăţii private de securitate. În urma altercaţiei, o persoană a fost grav rănită. Aceasta a avut nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri medicale",  a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Alexandru Niculae, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse din interior, scandalul ar fi avut loc în restaurantul "Shorley" din zona Regie. Aceleaşi surse au precizat pentru bucuresti.adevarul.ro că persoana care a fost grav rănită în urmă cu un an se numeşte Emilian Marica, însă este cunoscut sub pseudonimul "Capone".

Emilian Marica este fratele lui Sorin Marica, iubitul Andreei Spătaru, care a fost implicat în scandalul cu împuşcături din august 2011, de la Gara de Nord. Atunci, bărbatul a urmărit printre maşini un alt şofer, pe care l-a împuşcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite