Explozie într-un bloc din Ferentari din cauza unui drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bloc din zona Ferentari a fost zguduit după ce o butelie a explodat în incinta acestuia. Locatarii spun că explozia s-a produs din cauza unui tânăr care consumă droguri şi care face mereu probleme.

Ieri, la orele prânzului, o butelie a explodat în incinta imobilului aflat într-un ghetou din Ferentari şi a distrus mai multe garsoniere.

În urma deflagraţiei, uşile şi ferestrele a opt locuinţe au sărit din balamale. Locatarii au crezut iniţial că este un cutremur, însă când au observat gravitatea situaţiei au tras o sperietură zdravănă.

"Explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, însă nu a avut loc niciun incendiu", a declarat Ovidiu Pană, purtător de cuvânt în cadrul ISU.

Aceştia dau vine pe un tânăr, consumator de droguri, care, spun ei, ar face mereu probleme când este sub influenţa stupefiantelor.  Potrivit unui proprietar al unei garsoniere, băiatul s-ar fi panicat şi ar fi vorbit cu mama lui la telefon despre acest lucru.

În urma incidentului, tânărul a ajuns la spital, cu arsuri grave pe mâini şi pe faţă la spital. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cine este vinovatul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite