Hoţi prinşi cu "mâţa-n sac": o reţea de patru bărbaţi care furau din locuinţe, prinşi în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de patru infractori care furau din locuinţe şi magazine a fost destructurată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Sector 6. 

În perioada aprilie - mai 2012 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Sector 6 au documentat activitatea unei grupări infracţionale specializate pe furturi din locuinţă şi din societăţi comerciale. Cei patru suspecţi au fost prinşi ieri dimineaţă, după ce tocmai spărseseră un apartament din zona Lacul Tei.

Bărbaţii erau într-un autoturism marca Logan când au plecat de la locul faptei. În portbagaj poliţiştii au găsit bunuri personale, bani şi aparatură electronică aparţinând părţii vătămate, bunuri care au fost restituite în totalitate. Totodată, pe bancheta din spate a autoturismului a fost găsită o borsetă în care se aflau scule şi instrumente folosite la spargeri.

Cei patru au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 6, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei patru în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite