VIDEO Culmea ghinionului. Au fost reclamaţi ca hoţi dar în urma percheziţiilor domiciliare au fost reţinuţi pentru contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Bucureşti puseseră la cale o „afacere” pe cât de necurată pe atât de bănoasă. Aceştia intrau în casele unor bătrâni prezentându-se drept angajaţi ai unei firme care se ocupă de reabilitarea termincă a blocului şi furau ce prindeau.

Astfel, potrivit anchetei poliţiştilor de la Secţia 19 din Capitală, cei doi bărbaţi în vârstă de 30, respectiv 18 ani pusesră la punct o strategie prin care identificau apartamentele în care locuiau bătrâni în blocurile aflate în curs de reabilitare termică şi apoi îşi făceau planul de atac. Unul dintre ei pretindea că face parte din echipa de reabilitare termică a blocului, intra în casele bătrânilor şi sub pretextul că a venit să facă nişte măsurători, fura ce prindea.

În mai puţin de o săptămână cei doi au reuşit să păcălească doi bătrâni din Capitală dar, datorită vigilenţei unuia dintre păgubiţi, poliţiştii au reuşit să îi prindă pe cei doi.

Astfel, aszăzi, 14 august, poliţiştii de la Secţia 19, împreună cu două echipaje de intervenţie rapidă din cadrul S.S.I.R. au efectuat percheziţii la adresele celor doi din Sectorul 5.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii au mai avut parte de o surpriză. La domiciliul unuia dintre cei doi suspecţi, oamenii legii au descoperit 2.280 de ţigarete de contrabandă. Aceştia sunt acum cercetaţi în stare de reţinere, pentru furt, violare de domiciliu, tentativă de înşelăciune şi contrabandă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite