VIDEO "Atunci când ţi-e foame te transformi într-o piţipoancă". Reclamele parodiate câştigătoare la Grand Spoof, premiate cu 6.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, 16 august, în cadrul evenimentului de "branded entertainment ADfel", organizat de IQads la terasa Fabrica, câştigătorii aleşi prin votul publicului şi al juriului profesionist vor fi premiaţi pentru inspiraţie la cea de-a şasea ediţie a singurei competiţii de parodiat reclame din România - Grand Spoof.

"Competiţia Grand Spoof 2012 s-a desfăşurat sub umbrela <<Doar ideea contează>> şi a fost inspirată de Ciuc Premium, care parodiază toată celelalte motive pentru care se bea bere, susţinând că gustul este cel mai important", este prezentat evenimentul pe site-ul oficial.

Toţi cei care au urât sau au iubit în mod particular o reclamă, au avut ocazia de a-şi materializa sentimentele printr-o parodie, pe care apoi să le înscrie pe o platformă online.

Dintre cele peste 100 de înscrieri, au fost selectate 79 de finaliste care au fost supuse votului, atât din partea publicului, cât şi din partea juriului desemnat.

Cele mai parodiate reclame au fost "Salvaţi Roşia Montană" fie cu actriţa Maia Morgenstern, fie cu actorul Dragoş Bucur. Reclama pentru Vodafone "Împreună suntem mai puternici" a fost şi ea printre ţintele preferate ale participanţilor la Grand Spoof.

Potrivit organizatorilor, principalele aspecte amendate de concurenţi au fost dramatismul exagerat, mesajul prea dur şi neverosimilitatea personajelor care jucau în spoturi.

Ediţia a şasea Grand Spoof i-a adus împreună pe pasionaţii de cârcoteli care au ceva de reproşat sau de comentat despre publicitate, dar şi pe pasionaţii de film, talentaţii la regie şi îndemânaticii cu programele de modificat filme.

Astfel au luat naştere mai multe parodii care s-au bucurat de un real succes în rândul fanilor, printre care şi cea mai vizionată parodie, "Ceapa naturală de la ţară" cu aproximativ 42.000 de like-uri strânse de la fanii pe care i-a cucerit pe Facebook.

Mai mult decât atât, curioşii pot vedea întregul top, dar şi cele mai apreciate parodii: "Cel mai bun Spoof 'Salvati Roşia Montană'" - Salvaţi Bogăţia Gustului, "Cel mai bun Spoof 'Împreună Suntem Mai Puternici'" - Împreună suntem mai Datornici, "Cel mai bun Scenariu Adaptat" - Nu-ţi scoate dinţii pentru Roşia Montană, "Spooful XXX al anului" - Berea Ciuca - Adevărul despre tine şi "Cel mai Pisicesc Spoof" - Paranormal Activita.

Evenimentul de premiere al celor mai apreciate parodii făcute după reclame are loc în cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, în perioada 13-19 august, la terasa Fabrica.

Cele mai bune clipuri pot fi votate în continuare de fani până pe 15 august, iar acestea vor fi premiate, în total, cu 6.000 de lei.

A şasea ediţie a evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads şi 24-FUN începe de luni 15 august, la clubul Fabrica. Pe parcursul săptămânii 15-21 august, potrivit reprezentanţilor, participanţii la eveniment se vor bucura de experienţe de brand neaşteptate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite