Muzică de stradă la a 11-a ediţie a Stagiunii Muzicale Estivale în Grădina Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al unsprezecelea an consecutiv, Stagiunea Muzicală Estivală va reveni şi în acest an, în Grădina Cişmigiu. Acest eveniment s-a impus de-a lungul anilor, ca unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, dedicate celor ce iubesc muzica de stradă.

Iubitorii muzicii de promenadă sunt aşteptaţi în Grădina Cişmigiu la o nouă ediţie a Stagiunii Muzicale Estivale. ArCuB va organiza la fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 5 mai - 30 septembrie, între orele 11,00 şi 13,00 concerte cu orchestre formaţii instrumentale şi fanfare..

Potrivit unui comunicat ArCuB transmis AGERPRES, pe scena amplasată în parcul Cişmigiu vor urca opt orchestre ale căror artişti instrumentişti au experienţă, calităţi interpretative deosebite şi succes pe scenele muzicale bucureştene.

Sâmbătă, amatorii de muzică de promenadă vor avea ocazia să asculte formaţia de suflători Angely's care va susţine un recital de muzică românească şi universală, presărat cu prelucrări folclorice şi accente pop, iar duminică pe scenă vor urma instrumentiştii de la Trompeten Echo.

În următorul sfârşit de săptămână, pe 12 şi 13 mai, spectatorii îi vor putea întâlni pe cei de la Brass Orchestra (dirijor George Preda) care vor prezenta muzică clasică, muzică de film precum şi piese prelucrate din folclor şi respectiv Summer Group, ce va susţine un recital de muzică tradiţională germană (valsuri, marşuri, polci), spaniolă şi rusească.

Pe 19 mai va urca pe scenă formaţia Brass Quintet Bucureşti, alături de mezzosoprana Claudia Măru-Hanghiuc cu un spectacol de excepţie, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic şi contemporan, iar duminică 20 mai formaţia de instrumentişti Polyphonic va încânta publicul cu evergreen-uri, muzică pop, rock, şi latino.

În ultimul week-end al lunii mai, pe scena chioşcului din Cişmigiu vor urca Clasic Band şi respectiv Polyphonic cu repertorii variate, de la muzica clasică până la folclorul românesc şi internaţional.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite