DEZBATERE Promoţie la aeroport: angajaţii îţi „uşurează‟ bagajul. Ţie ce ţi-a dispărut din geamantan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulți călători se plâng că bagajele lor de cală nu sunt în siguranță din cauza angajaților de la încărcare-descărcare. Aceștia scotocesc prin valize și fură de la bunuri de valoare, până la pachete de țigări.

Cel mai recent caz de furt din bagaje s-a petrecut ieri, pe Aeroportul Otopeni. Patru angajați ai firmei care manipulează geamantanele au fost prinși în timp ce furau produse bunuri din valize. Hoții au reușit să sustragă mai multe produse în valoare de 23.000 de lei, printre care un ceas de lux, ţigări, un lănţişor, o curea şi un GPS. Infratorii sunt cercetați, în prezent, pentru furt calificat.

Tot în luna mai, unul dintre încărcătorii de pe Otopeni a fost reţinut după ce a furat un laptop unicat, în valoare de peste 2.000 de euro. Cazurile de furt din bagaje sunt mult mai numeroase însă nu sunt înregistrate. Mulți dintre cei păgubiți nu depun plângere din cauza procedurilor anevoioase.

Cei cărora le dispar lucruri din bagaje trebuie „să facă reclamaţie la operatorul de zbor sau la poliţia din aeroport pentru a-şi recupera obiectele pierdute sau pentru despăgubiri‟, recomandă Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite