Sănătate pentru bucureșteni: Pe Iuliu Maniu se împart fructe gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zilele de 17, 20 și 21 septembrie, trecătorii de pe Bulevardul Iuliu Maniu vor primi gratis fructe de sezon. Parcul Comercial Militari va împărți sănătate locuitorilor Capitalei.

Un studiu recent realizat de GFK România a adus din nou în prim plan obiceiurile nesănătoase de alimentație ale românilor. Cu toate că nutriționiștii ne sfătuiesc să mâncăm fructe și legume de cinci ori pe zi, în România de azi sunt destul de puține persoane care urmează acest sfat.

Drept urmare, pentru a încuraja și susține consumul de alimente sănătoase, Parcul Comercial Militari, va derula o scurtă campanie de încurajare a consumului de fructe proaspete, „Energizează-te pentru un nou sezon!‟

Așadar, în zilele de 17, 20 și 21 septembrie, trecatorii care se vor afla pe Bulevardul Iuliu Maniu (între Păcii și Lujerului), în intervalul orar 12.00 – 17.00, vor primi gratuit câte un fruct de sezon: mere, pere, gutui sau nectarine.

 „Prin această mini-campanie, dorim să readucem în prim plan importanța pe care alimentația corectă și sănătoasă o are în viața de zi cu zi. Nu trebuie să uităm că organismul nostru are nevoie de mișcare, dar și de aportul de vitamine care să susțină acest lucru. Acțiunea inițiata de noi, Parcul Comercial Militari,  are misiunea de a-i face pe oameni să conștientizeze că fructele proaspete sunt bune a fi consumate oricând și cu orice ocazie”, au declarat reprezentanții parcului comercial.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite