Gata cu coada de la Subway: încă un restaurant din faimosul lanţ, în Capitală. Vezi unde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum se specifică pe site-ul oficial al celui mai mare lanţ de restaurante din lume, cel de-al doilea restaurant din Bucureşti se va deschide într-un mall.

Al doilea restaurant Subway din capitală se va deschide în următoarea perioadă în mall-ul Sun Plaza, pe Calea Văcăreşti numărul 391, conform site-ului companiei.

Spre mulţumirea patronilor, restaurantul din Piaţa Victoriei este aglomerat mai tot timpul, iar vânzările record nu au întârziat să apară. Celebrul lanţ de restaurante a deschis, pe 10 aprilie, prima reprezentanţă din ţara noastră, în Capitală.

Încă de la ora deschiderii sute de pofticioşi s-au aşezat la rând pentru a pune mâna pe celebrele sendviciuri. Patronii sigur au avut de ce să se bucure, pentru că lansarea renumitului brand în România a fost un success fulminant. Coada a fost întreţinută de pofticioşi până seara târziu la ora închiderii.

Cel puţin 20 de restaurante, deschise anul acesta

Specificul restaurantelor Subway îl constituie, de fapt, sandviciurile submarin „SUBs", preparate în faţa consumatorului de către cei numiţi „sandwich artists".

„În România, am observat o creştere a cererii faţă de noi branduri gastronomice, mai mult decât în oricare altă ţară din Europa Centrală şi de Est. Românii devin preocupaţi de calitatea mâncării, dar şi de rapiditatea cu care este servită. Restaurantele Subway se poziţionează sub platforma «Eat fresh», care înglobează aceste aspecte identificate la consumatorii de aici", a declarat Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway România.

Americanii de la Subway au ales România pentru a fi cea de-a 100-a ţară în care colosul îşi va vinde celebrele sandviciuri. În total, 40 de fast-fooduri în regim de franciză vor fi deschise în marile oraşe.

De asemenea, la începutul acestei luni, Subway a deschis a doua unitate din ţară la Cluj, în Iulius Mall. Al treilea restaurant va fi inaugurat la Iaşi, în Palas Shopping Mall, dar compania nu a precizat încă data exactă a deschiderii.

În luna aprilie a acestui an, compania americană semnase deja 20 de contracte de franciză cu antreprenori locali, care urmează să deschidă, în primă fază, câte un restaurant în România. Pentru început, Subway îşi va pune sigla în spaţii stradale şi mall-uri, urmând ca pe viitor să se concentreze şi asupra locaţiilor mai puţin tradiţionale, cum ar fi în incinta unor universităţi sau a unor spitale.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite