Gemenele fostei măicuțe vor fi botezate mâine la București. Află cine va fi nașul fetițelor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două fete născute anul trecut de fosta stareță Sebastiana de la Mănăstirea Tăriceni din Călărași vor fi botezate sâmbătă. Ana Ecaterina și Maria Nectari îl vor avea ca naș pe un director de primărie, cunoscut drept un binefăcător al Capitalei.

Botezul gemenelor fostei măicuțe va avea loc mâine, începând cu ora 13.00, la Biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena“, de pe strada Tg. Neamț nr. 12 C. Cele două fetițe vor fi nășite de directorul Administrației Piețelor din Sectorul 4, Ștefan Florescu. Acesta este președintele Fundației „Din Suflet pentru Suflet“ și le-a promis celor trei o locuință decentă.

Ștefan Florescu este cunoscut în sectorul 6 pentru actele de caritate pe care le face: oferă mâncare săracilor la restaurantul lui și organizează petreceri pentru copii.

Sebastiana nu și-a făcut încă planuri pentri cele două fetițe, însă Florescu a spus că fetele se vor duce la grădiniță, la școală, la liceu, iar apoi la facultate, în timp ce fosta stareță îl poate ajuta cu proiectele fundației pe care o conduce. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite