Pistolarii care au rănit patru persoane pe 1 mai în cartierul Giuleşti, băgaţi după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sectorului 1 a emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pe numele a doi bărbaţi, autorii împuşcăturilor de la 1 mai din cartierul bucureştean Giuleşti, când patru persoane au fost rănite în urma unui conflict spontan izbucnit între două grupuri, anunţă parchetul acestei instanţe.

Aparent, scandalul ar fi pornit din cauza unui grup de petrecăreţi care se distrau cu muzica dată la maxim într-un apartament din cartierul Giuleşti.

Magistraţii Judecătoriei Sector 1 au admis propunerea procurorilor bucureşteni şi au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele lui Viorel Dumitru şi Kenedy Baraiam.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 au cerut instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz de armă neletală.

Din probele anchetatorilor reiese că la 1 mai, în jurul orelor 20.00, Dumitru şi Baraiam s-au deplasat cu o maşină pe o stradă din sectorul 1, unde au atacat părţile vătămate, executând focuri de armă, cu două pistoale cu bile de cauciuc.

"Victimele prezentau plăgi, dar erau conştiente. Trei persoane au fost împuşcate şi o patra persoană a făcut un atac de panică", declara Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Cercetările continuă în acest dosar, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite