Ce poți face în ziua finalei spaniole dacă nu te duci la meci: ecrane-gigant, mese de fussball și terenuri de mini-fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microbiştii care nu au reuşit să cumpere bilete la meciul dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao de mâine mai au o şansă de a vedea partoda în direct pe două ecrane gigant montate în Piața George Enescu și în Piața Constituției din Capitală.

Cele două spaţii din centrul Bucureştiului dedicate suporterilor vor fi amenajate în pieţele George Enescu (în faţa Ateneului), pentru suporterii celor de la Atletico Madrid, şi în Piaţa Constituţiei, pentru fanii Athletic Bilbao. Aici, organizatorii vor oferi mai multe distracţii pentru cei prezenţi în aceste pieţe. Astfel, vor fi amenajate spaţii dedicate activităţilor sportive, precum mese de fussball sau terenuri de mini-fotbal, zone destinate gastronomiei unde suporterii îşi vor putea potoli foamea, dar şi standuri de promovare turistică a Bucureştiului.

 Patru ecrane în Piaţa Constituţiei

 In Piata Constituţiei vor fi instalate patru ecrane uriaşe care vor transmite, începând cu ora 20.00, imagini în direct de la stadion iar în faţa Ateneului, va fi un ecran gigant. Cele două spaţii vor fi deschise publicului de la ora 10.00 şi vor funcţiona chiar şi după ce meciul se va termina. Înainte de meci vor avea loc concerte susţinute de artişti precum Guess-Who sau Direcţia 5, dar şi de ansambluri folclorice. Animatori care vor asigura distracţia ibericilor vor fi cu toţii vorbitori de limbă spaniolă. Zonele vor avea toalete ecologice, apă potabilă şi vor fi delimitate cu garduri speciale.

 Vizitatorilor le vor fi puse la dispoziţie pliante cu informaţii utile în limba spaniolă, harta oraşului şi a centrului, precum şi punctele de atracţie turistică. Un număr de 50 de voluntari vorbitori de limbă spaniolă vor oferi tot suportul de care fanii au nevoie. Voluntari vor fi îmbrăcaţi cu tricouri pe care va scrie "Pregunta me?" (Întreabă-mă).  Poliţia Rutieră a luat măsura de a devia traficul auto din ambele zone pentru a facilita accesul suporterilor străini în zonele dedicate lor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite