OST Fest, unul din cele mai aşteptate festivaluri de anul acesta, îşi deschide porţile mâine. Vezi ghidul spectatorului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de rock din are loc în acest weekend la Romexpo. Porţile se deschid vineri, 15 iunie, la ora 14:00. Pe parcursul celor trei zile vor cânta nume precum Motley Crue, Manowar, Megadeth, Motorhead,Europe, W.A.S.P., TrooperLake Of Tears, Addiction şi Finsterforst.

Festivalul de rock OST Fest din acest weekend este un eveniment organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events! OST FEST înseamnă 62 de ore de distracţie continuă, 2 scene şi peste 30 de formaţii, unele în premieră în România.

Pentru cei care se vor duce la concert au mai multe variante de acces la Romexpo.

• tramvai: 41 şi 42
• linii de autobuz: 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361
• metrou: Staţia Aviatorilor
• pentru cei ce aleg varianta autoturism personal, Romexpo asigură parcare contra-plataă(costul parcării este în funcţie de perioada staţionării autoturismului)
• accesul la festival se poate face din Bulevardul Expoziţiei, poarta de intrare în parcarea B. Există o singură poartă de acces care este împărţită în mai multe secţiuni, corespunzătoare fiecărei categorii de bilete/abonamente
• accesul în zona de camping se poate face din Bulevardul Poligrafiei, poarta de intrare în parcarea F
• copiii sub 6 ani au acces gratuit
• copiii sub 18 ani vor putea avea acces în incinta locaţiei numai pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

în ceea ce priveşte interdicţiile de la concert, ele sunt următoarele:

• este interzis accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, animale de companie
• în cazul în care plouă accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Securitatea de la festival

În toate cele trei zile de desfăşurare a festivalului, oamenii de ordine vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a festivalului. Participanţii la festival sunt obligaţi să se supună atât controlului corporal, cât şi controlului altor bagaje deţinute (genţi, borsete, etc), făcut la intrările în amplasament de către organele de securitate abilitate.

Organizatorii pun la dispoziţia publicului şi un generos spaţiu pentru camping. Accesul în camping se va face pe baza unui voucher şi este permis începand cu data de 14 iunie ora 14.00. Fiecare deţinător de voucher poate campa în rulota proprie sau în cortul său personal, neexistand posibilitatea închirierii corturilor. Regulamentul pentru camping se poate găsi pe www.OstFest.ro.

În ceea ce priveşte mâncarea şi băuturile, vor exista numeroase restaurante, baruri şi terase. Toate produsele vor fi comercializate doar în baza unor jetoane valorice (5 lei jetonul), ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Bilete

Cei care nu au apucat să-şi cumpere bilet, îl pot achiziţiona chiar de la intrare.

Biletele/abonamentele/voucherele pentru OST Fest pot fi cumpărate din urmatoarele locuri: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 sau reţeaua Eventim. Se vor găsi bilete şi în perioada evenimentului, la casa de bilete de lângă intrarea în locul unde se desfăşoară festivalul.

Preţul biletelor este situat între 90 lei şi 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costă între 150 lei şi 800 lei (VIP). Voucherele pentru camping costă 30 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite