Jaf inteligent cu legitimaţii false: un tânăr bucureştean a închiriat un apartament, fără să fie al lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani din Bucureşti, a fost reţinut, astăzi, de către poliţiştii de la Secţia 14 pentru că a închiriat un apartament care nu-i aparţinea, unor tinere. În locuinţa bărbatului s-au găsit mai multe legitimaţii false de porocurori DIICOT.

Anchetatorii au descoperit mai multe legitimaţii false de procurori DIICOT. Bărbatul s-a folosit de un act de identitate fals pentru a le convinge pe cele două fete chiriaşe că apartamentul este al lui.

Apartamentul se află în oraşul Bragadiru din judeţul Ilfov. Supriza a fost mare atunci când fetele au venit să se cazeze şi au dat peste o familie care locuia deja aici şi care nu ştia nimic despre închiriere. Paguba este de 4.200 de lei, iar fetele au rămas şi fără bani şi fără apartament. 

"La data de 05 aprilie 2012, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de o femeie de 27 de ani, din judeţul Tulcea, cu privire la faptul că, în data de 02.04.2012, a închiriat pentru o perioadă de două luni, prin intermediul unui agent imobiliar, un apartament situat în sectorul 4, de la un bărbat care s-a prezentat drept proprietar şi s-a identificat cu o carte de identitate, plătindu-i în avans suma de 360 de euro", se arată în comunicatul Poliţiei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 14, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu T. Iulian în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite