Ce fac patronii cu impozitele reținute de la angajați: un manager din Capitală a păstrat pentru el peste două milioane de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei firme de construcții din București a strâns, timp de doi ani, peste două milioane de lei din impozitele și contribuțiile reținute de la salariați, pe care nu le-a virat către bugetul de stat, cum ar fi trebuit.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 1 Poliție au efectuat controale la sediul unei firme de construcții din București. Agenții au constatat că societatea nu a virat către bugetul de stat, în termenul legal de cel mult 30 de zile de la scadenţă, sume reprezentând impozite şi contribuţii reţinute de la angajați, timp de doi ani. Peste două milioane de euro a strâns administratorul în perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2012. 

Managerul firmei, U. Vasile în vârstă de 34 de ani, este, în prezent, urmărit penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  evaziune fiscală. Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu administratorul societăţii în stare de libertate.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite