Un elev "şi-a pus la punct" profesoara: în lucrarea de teza şi-a scris rezultatele de la olimpiade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de clasa a XII-a a înlocuit teza la fizică cu un CV cu olimpiadele la care a participat, pentru a o pune la punct pe profesoară, care „corectează lucrările după criterii personale“.

Băiatul şi-a pozat teza şi a postat-o pe Facebook cu mesajul „Mai bine mori în picioare, decât să termini în genunchi“. Lucrarea începe cu trei puncte prin care acesta îşi explică gestul.

„Această teză este irelevantă din punct de vedere al conţinutului pe care îl conţine, deoarece corectura se face pe criteria personale. Din acest motiv, că scriu acest text sau că aş rezolva subiectele este aproape echivalent“, a scris elevul la primul punct.



CLICK pe poză pentru a o vedea la dimensiunea originală!

În al doilea, acesta a complimentat-o pe profesoara lui de fizică şi a spus: „Sunteţi o profesoară minunată şi o exclentă profesoară de fizică, nu pot decât să mă bucur că am avut prilejul să lucrez cu un pedagog de excepţie!“.

La al treilea punct, elevul a început să-şi înşiruie rezultatele de la olimpiadele de fizică la care a participat, din 2009, până în prezent.  

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite