DISNEYLAND DE ROMÂNIA. Reprezentanţii celui mai mare parc de distracţii din România au anunţat data oficială de deschidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vara în care avem parte de cele mai ridicate temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ploile nu mai apar decât în vis, cel mai mare parc acvatic din România şi din Sud-Estul Europei a primit în sfârşit undă verde. Proprietarii se aşteaptă la mii de vizitatori.

„La Plaja", cel mai mare parc acvatic din România şi din Sud-Estul Europei, care se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, se va deschide vineri. Organizatorii au anunţat data oficială de deschidere a Divertiland-La PLaja pe site-ul oficial de facebook.

"Divertiland îşi deschide porţile VINERI, 10 AUGUST! Apa cristalină, valurile şi nisipul, toboganele aventuroase şi serviciile premium sunt doar o mică parte din ceea ce vă așteaptă... La Plajă!", postează organizatorii pe site.

Anunţul postat ieri seară în jurul orei 23.00 a stârnit reacţii imediate în rândul fanilor care aşteptau acest moment încă de la începutul verii. Ana Tălăngescu scrie "de când aşteptam ♥ !! suuuper". "Yeeeeeeeeeeeeeeeeeey! În sfârşit avem data exactă. :)", completează Laura Ştefania.

La Plaja Aqua Park este prima parte care se va deschide, din uriaşul parc de distracţii Divertiland, care va fi construit în etape, pe o suprafaţă impresionantă de 35 hectare, în apropiere de Capitală, la kilomtrul 13, adiacent autostrazii Bucureşti-Piteşti.

Divertiland va fi complet gata în 2015

Divertiland Multi Entertainment Park, va include un parc acvatic în aer liber (care va fi inaugurat în această săptămână), un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activitaţilor sportive şi spa.

Data terminării întregului proiect este 2015. Dezvoltatorii Divertiland Multi Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţară, se aşteaptă ca hiperparcul sa genereze, începând cu primul an de la finalizarea sa, un numar total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.

CLICK pe poze pentru a vedea imagini cu cel mai mare Aqua Parc din România!

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România

Parcul acvatic „La Plaja" se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafaţă a unui water park din ţară. Capacitatea parcului este de peste 7.500 vizitatori zilnic. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oara în Bucureşti de Piscina cu Valuri, senzaţia parcului La Plaja, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi şi forme.

Peste 27 tobogane îi aşteapta pe amatorii de senzaţii tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl şi Speed Slide. Parcul va fi parcurs de un Râu Leneş (Lazy River) şi va avea în centru Cetatea Ploii (Rain Fortress), o atracţie construita pe mai multe niveluri, echipată cu alte 70 de mici atracţii, un adevarat labirint al distracţiei pentru cei mici şi nu numai.

Potrivit reprezentanţilor parcului de distracţii, Divertiland Park este membru oficial al clubului select IAAPA, International Association of Amusement Parks & Attractions. IAAPA reprezintă cea mai mare organizație a profesioniştilor din domeniul parcurilor de distracţii, având peste 4000 de membri (parcuri de distracţii şi companii furnizoare de echipamente pentru parcuri de distracţii) din 93 de ţări ale lumii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite