Descoperire macabră pe Calea 13 Septembrie: angajaţii RADET au găsit un cadavru într-un canal, în timpul lucrărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei persoane a fost găsit într-un canal de pe Calea 13 Septembrie, în timpul unor lucrări efectuate de angajaţii RADET. Cadavrul era în stare avansat de descompunere.

Potrivit purtătorului de cuvând al Poliţiei Capitalei, cadavrul găsit într-un canal din zona cinematografului Lira a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ pentru efectuarea necropsiei.

Acesta a adăugat că descoperirea cadavrului a fost anunţată la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 9.30.

"Cadavrul descoperit în canalul de pe Calea 13 Septembrie era în stare avansată de descompunere, atât de avansată încât nu i s-a putut recunoaşte nici măcare sexul", a spus Alexandru Niculae. 

Intervenţia prin care a fost scos cadavrul a fost una extrem de dificilă pentru pompierii militari din cadrul ISU pentru că locul în care se afla era unul foarte strâmt.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că, din analiza vizuală, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

În acest caz, s-a deschis un dosar pentru a se stabilii cu exactitate cauzele decesului, coordonat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite