FOTOGALERIE Trofeul UEFA Europa League, expus în Piaţa George Enescu. Vezi aici cum arată cupa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au început deja să se adune în Piaţa Enescu din faţa Ateneului Român din Capitală, locul unde va fi adus, în această seară, trofeul UEFA Europa League.

UPDATE 20.10 În piaţă a venit şi Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care declarat că doreşte să se asigure că totul este în regulă. De asemenea, Oprescu şi-a exprimat speranţa că totul va decurge bine până la finala care va avea loc pe 9 mai.

Trofeul va fi expus în această seară până la ora 22.30. Mâine, cupa va fi prezentă în piaţă între orele 10.00 şi 22.30.

UPDATE 18.35 Cupa a fost adusă în piaţă şi aşezată pe un postament, fiind acoperită cu un clopot de sticlă pentru protecţie. La eveniment a ajuns şi ambasadorul finalei UEFA Europa League de la Bucureşti, Miodrag Belodedici, care oferăautografe pe mingi de fotbal celor mici.

În piaţă a fost amenajat un mini teren de fotbal pe care joacă membrii unor echipe de copii. De asemenea, a fost instalat un cort care găzduieşte un muzeu al UEFA Europa League.

Trofeul UEFA Europa League, expus în Piaţa George Enescu

CLICK pe imagini pentru a vedea fotogaleria!

În muzeu sunt expuse echipamente sportive folosite de echipele care au luat parte la ultimele două finale ale competiţiei, unele dintre ele purtând autografele unor mari fotbalişti.

Într-un alt cort amenajat în Piaţa Enescu se servesc bere şi sucuri, care pot fi băute la mesele din lemn special amenajate. În piaţă mai este prezent şi un camion oficial UEFA, în care sunt disponibile o serie de jocuri electronice. Cei care joacă pot câştiga mingi oficiale UEFA şi tricouri semnate de mari jucători. Atmosfera din piaţă este completată de muzica ce răsună din difuzoare.

Cupa va fi expusă pe o scenă înconjurată cu cordon roşu. Ea va ajunge aici în jurul orei 18.30 şi va rămâne în Piaţa Enescu şi mâine, după care va fi mutată la Băneasa Shopping City.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite