Flower Power Night, la Hard Rock Cafe: muzica de aur a unei epoci care a creat un trend, cântată din suflet pentru cunoscători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Becker şi Recover Band au susţinut ieri seară un concert inedit în cadrul unui eveniment tematic care a trezit nostalgii şi în care muzica a copleşit prin emoţie toţi spectatorii.

Cristi Becker, inegalabil chitarist, confirmat în prima formulă a legendarilor Scorpions, împreună cu prieteni telentaţi au cutremurat renumitul local bucureştean printr-un concert extraordinar în soundul original al anilor '60- '70.

image

Cristi Becker şi Sergiu Nicolaescu

Recover Band înseamnă Cristi Becker şi prietenii lui- Ionuţ Mincu (alias John), colaborator al trupei Phoenix şi al băieţilor de la Compact şi ucenic al lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ştefan Crăciun(Fane) la tobe, Sebastian Mitrea la bass şi compozitorul Petru Mircea (Puiu), fost component al trupei Krypton şi Orlando Dincă (Marinică), experimentat în muzică în trupe internaţionale.

image

Cristi Becker

Printre spectatorii entuziasmaţi din sală, personalităţi ca Sergiu Nicolaescu şi vedete din showbiz au fost prezente şi au format împreună cu ceilalţi un public de excepţie, electrizat şi melancolic deopotrivă.

image

Recover Band

De la The Troggs sau Jimmy Hendrix, la Smokie sau Creedence, de la The Animals sau Bob Dylan şi până la Free sau Eric Clapton, zeii muzicii anilor libertăţii şi revoltei cu flori împletite în şuviţe aurii au răsunat puternic şi clar în instrumentele formţiei Recover Band.

Woodstock şi iar Woodstock

Aplauzele nu au întârziat să apară, iar momentul zero a fost când câştigătorul marelui premiu - o chitară Fender Strato Caster oferită cu sprijinul Quitar Shop - a venit să-şi ridice cadoul. Numai colecţia de peste 10 chitare unicat expuse în faţa scenei, colecţie privată a artistului Cristi Becker, a mai putut să concureze cu Fender-ul alb cu negru, câştigat prin tombolă.

image

Recover Band

Desupra barului stătea un costum de-al Madonnei pus în vitrină, iar în spatele lui, băieţii pregăteau cocktailuri sofisticate pe ritmul „twist and shout". Într-una din pauze, ospătarii şi barmanii au cucerit scena şi au dansat în stilul propiu pe melodia „YMCA" semnată de formaţia The Village People.

Toţi din stafful Hard Rock erau echipaţi într-un autentic „spirit hipiot", cu bluze largi de in, pălării şi bandane colorate. Energie pozitivă şi multă voie bună pe muzică de legendă, aşa a fost spectacolul de ieri seară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite