Celebra formaţie irlandeză de rock alternativ Cranberries se întoarce în România pentru promovarea noului album. Vezi când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra formaţie irlandeză de rock alternativ, formată în Limerick în anul 1989 şi devenita populară în anii 90, cea care a scos hitul "Zombie", se întoarce în Bucureşti pentru a susţine un concert de promovare a noului album "Roses".

Concertul va avea loc la Sala Polivalentă, pe data de 11 octombrie. Informaţia a apărut pe site-ul oficial al trupei.Click aici pentru a vedea toate locaţiile turneului.

Trupa e formată din Dolores O'Riordan (vocal, clape, chitară), Noel Hogan (chitară, vocal), Mike Hogan (bass, vocal) şi Fergal Lawler (tobe, percuţie).

The Cranberries au devenit populari cu melodii ca "Zombie" sau "Linger" în 1993, după care atât albumul lor de debut, "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" cât şi "No Need To Argue" din 1994, au fost vândute în milioane de exemplare.

Au mai lansat "To the Faithful Departed" (1996), "Bury the Hatchet" (1999) şi "Wake Up and Smell the Coffee" (2001).

Printre cele mai cunoscute hituri se află Linger, Dreams, Zombie, Ode to My Family, Ridiculous Thoughts, Salvation, Free To Decide sau Promises.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite