Cărţi şi jucării pentru copiii din familii defavorizate. Campania 'Te invităm şi pe tine să oferi un zâmbet copiilor' se va desfăşura în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală a sectorului 3 lansează o campanie de ajutorare a copiilor proveniţi din familii cu situaţie financiară dificilă. În perioada 15-19 august se vor colecta cărţi şi jucării care vor ajunge ulterior la cei mici.

Astfel, potrivit unui comunicat emis de administraţia locală a sectorului citat de Agerpres, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va amenaja cinci corturi pe aleea principală a parcului 'Alexandru Ioan Cuza', unde persoanele dornice să doneze cărţi şi jucării o pot face între orele 8,.00 - 11.00 şi 17.00 - 20.00.

Campania are drept scop dezvoltarea responsabilităţii sociale faţă de copiii proveniţi din familii cu situaţii dificile din sectorul 3.

Jucariile si cartile colectate în urma donaţiilor vor fi strânse, ambalate şi oferite copiilor proveniţi din familiile defavorizate din comunitatea sectorului 3.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite