Weekend plin pentru Bucureşteni: Cel mai mare parc de distracţii din ţară se deschide, Salonul auto internaţional în Constituţiei şi zeci de concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă un weekend plin de atracţii şi locuri bune de vizitat se prefigurează pentru bucureşteni. Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide weekendul acesta, concerte pentru toate gusturile vor fi în fiecare seară în tot bucureştiul iar tîrgurile de Paşti încep să se deschidă.

De vineri, 6 aprilie, până duminică, 8 aprilie, meşteri din toate zonele ţării vin, ca în fiecare an, să sărbătorească Floriile la Muzeul Ţăranului. Olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar şi ţesatoare, impletitoare, incondeietoare aduc la Târgul de Florii de la MTR: ouă incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramică, ţesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe şi mobilier pictat.

Pentru cei care vor un concert de muzică electronică, Şuie Paparude, pionierii muzicii digitalizate din România sunt aşteptaţi la Legere Live, vineri seara de la ora23:00.

Tot vineri, băieţii de la The MOOoD - cea mai bună trupă de britpop autohton, vor concerta în Club Fabrica de pe strada 11 iunie. Concertul începe la ora 23:00 iar biletul costă 15 lei.

Sâmbătă, în noul spaţiu destinat evenimentelor cultrurale din bulevardul Iuliu Maniu, Turbohalle, nemţii de la Aparat vor încerca să cucerească inimile iubitorilor de muzică electronică din Bucureşti. Trupa se bucură de un success fulminant în întreaga Europa. Ei vor fi pentru prima oară în România. Bilete se găsesc la intrare la preţul de 60 de lei.

Sâmbătă, se dă drumul la distracţii atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Aşa promit organizatorii celui mai mare parc de acest tip din Capitală – Terra Park. Centrul, situat în bulevardul Timişoara nr. 8A, se va redeschide oficial, sîmbătă, 7 aprilie. Pasionaţii de senzaţii tari vor putea găsi aici peste 30 de echipamente destinate distracţiei extreme.

Cei pasionaţi de caii putere pot veni până duuminică, pe cei 9.000 de metri pătraţi din Piaţa Constituţiei, vor expune deopotrivă producători, importatori şi distribuitori de automobile, motociclete şi scutere, biciclete şi accesorii de biciclete, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companii de leasing şi asigurări sau firme specializate în închirieri auto.
 

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite