Concerte, petreceri şi iar petreceri. Vezi evenimentele principale din această seară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta se deschide în trombă. Concertele din vârful programului sunt ale formaţiilor consacrate Taxi şi Omul cu Şobolani, iar lista petrecerilor din această seară este lungă.

Daca vrei sa te reactivezi înainte de weekend, la Club Control protagonistul unui live act demenţial va fi formaţia Şuie Paparude. Concertul începe la ora 22.00, iar biletul de intrare este 15 lei.

Pentru bucureştenii îndrăgostiţi şi care vor să petreacă alături de una din cele mai iubite trupe din România, trupa Taxi va susţine un concert în True Social Club, la ora 22.30. Biletul de intrare costă 40 de lei.

Lista concertelor din această seară se poate completa cu: Marfar şi Bogdan Bradu la Jukebox Venue, de la ora 21.00, Trupa Cortez la Music Club, de la ora 22.00 şi Maria Raducanu la Godot Cafe, de la ora 22.00.

Amatorii de Stand Up Comedy se pot duce la un eveniment unic Impro United cu Alex Moustache (trupa de improvizaţie Improvisneyland), Orlando Petriceanu (trupa de improvizaţie Pact) şi Vlad Pasencu (pianist, compozitor şi actor), la "La Mine-n Copac Comedy-Club " sau la Cafe Deko pentru Stand-up Comedy cu Bordea, Bobo, Badea.

Lista poate continua cu zecile de petreceri din cluburile din Capitală, aşa încât începutul primăverii aduce cu sine şi începutul distracţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite