FOTO/VIDEO Scenă de VIP internaţional pentru concertul pop al anului: cum arată culisele din Piaţa Constituţiei, un spaţiu amenajat de 1200 de metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din spatele unuia dintre cele mai aşteptate concerte ale anului sunt pe cale de a începe lucrările la grandioasa scenă din Piaţa Constituţiei, locul unde diva pop Lady Gaga va susţine primul concert din România pe 16 august.

In Piaţa Constituţiei vor începe în următoarele zile lucrările pentru concertul Lady Gaga. Echipa de producţie se pregăteşte pentru o construcţie colosală de 1200 de metri pătraţi, pentru un show care se va desfăşura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea imagini cu Lady Gaga în concert!

Lady Gaga

55 de tiruri cu echipament şi recuzită va ajunge în ţara noastră chiar zilele acestea. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt aşteptaţi să ajungă la Bucureşti pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului „The Born This Way Ball".

Backstage-ul showului urmează să fie amenajată special pentru artistă şi membrii staff-ului. Nu mai puţin de 50 de cabine vor fi construite în spatele scenei. Lady Gaga va sustine primul său concert din România pe 16 august, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Garderobă de divă

În spatele scenei din Piaţa Constituţiei vor fi amplasate în jur de 50 cabine, dar şi săli şi birouri. Un spectacol de calibrul celui susţinut de Lady Gaga, cunoscută pentru controversele create în materie de îmbrăcăminte artista fiind unică prin costumele inedite şi accesoriile pe care le poartă pe scenă, nu poate exista fără o garderobă pe măsură.

CLICK pe imagini pentru a vedea galeria cu Lady Gaga în costumaţii inedite!

Lady Gaga

Cea mai mare suprafaţă este alocată garderobei: un cort de aproximativ 200 metri pătraţi ce va găzdui toate costumele şi accesoriile divei pentru show-ul de la Bucureşti.Garderoba va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază (artista a cerut în mod expres ca aceştia să fie nefumatori).

De asemenea, în culise vor mai fi amenajate şi: o bucătărie specială pentru bucătarul personal al artistei, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafură, precum şi un „vanity room", unde artista va putea fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare inainte şi după concert.

Intreagul spaţiu din spatele scenei se va desfaşura pe o suprafaţă de aproximativ 1200 metri pătraţi, devenind unul dintre cele mai ample backstage-uri amenajate vreodată pentru un concert în Bucureşti.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite