VIDEO Lenny Kravitz, faimosul cântăreţ american câştigător a patru premii Grammy, se întoarce în Bucureşti. Vezi când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în plin turneu internaţional de promovare a noului său album, "Black and white America", energicul artist newyorkez Lenny Kravitz vine pentru a doua oară la Bucureşti.

Concertul se va ţine în Piața Constituţiei pe 28 septembrie 2012, de la ora 20.00.Pentru cel de-al noualea său album, Lenny Kravitz a căutat inspiraţie aproape de casă. În fapt, spiritul albumului Black And White America vine din locuri unde muzica acestui material s-a şi născut - de la mici comunități din Bahamas până la străzile marelui Paris.

Artistul american a scris primele cântece după o pauză de trei ani, iar ele au devenit imediat cea mai intimă colecţie de melodii din cariera sa. În cei peste douăzeci de ani de activitate de când a debutat, în 1989, Kravitz a vândut peste 35 de milioane de discuri şi a câştigat patru Premii Grammy.

În ciuda acestor performanţe incredibile - sau poate chiar datorită lor - cântăreţul, compozitorul, producătorul şi instrumentistul şi-a găsit refugiul tocmai pe una din insulele arhipelagului Bahamas.

"E un loc minunat, izolat" spune artistul. "Îmi oferă o existență simplă, dar minunată. Mănânc ce cultiv în propria mea grădină, sau ce pescuiesc din mare, nu port pantofi, nu car după mine cheile de la casă şi nu trec pe lângă cineva fără să salut".

Insula din Bahamas, locul de provenienţă al familiei din partea mamei, a fost de-a lungul timpului un adevărat sanctuar pentru Kravitz, iar în ultimul an, artistul s-a dedicat cu adevărat locului. Acest lucru a implicat totodată şi atingerea unui nou nivel de relaxare şi claritate muzicală pentru el. "Am visat această muzică de multe ori, pe când dormeam în rulota mea de pe plajă" spune artistul.

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Bucureşti se găsesc la vânzare prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite