Cerințele excentricei Lady Gaga pentru show-ul din București: câte un sortiment diferit de salată „de lux” în fiecare zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controversata cântăreață Lady Gaga este primul artist străin care va cânta pe Național Arena din Capitală. Concertul de pe 16 august va aduce o veritabilă armată de oameni care vor încerca să satisfacă exigențele vedetei.

Celebra Lady Gaga va aduce, pentru spectacolul din București, o echipă numeroasă de profesioniști, printre care zeci de dansatori care o vor acompania pe toată durata show-ului, potrivit Pro TV.

Una dintre pretențiile artistei este ca, pe tot parcursul turneului desfășurat în mai multe țări, să fie însoțită de bucătarul personal. Cântăreața este foarte pretențioasă în materie de alimentație, fiind adepta unei diete sănătoase. Pentru a satisface exigențele culinare ale vedetei, bucătarul va fi nevoit să-i pregătească, în fiecare zi, câte un sortiment diferit de salată „de lux”.

Cabine decorate cu stil

De asemenea, organizatorii concertului au precizat că Lady Gaga a cerut ca scena să aibă o deschidere de cel puțin 26 de metri, fără colțuri, astfel încât show-ul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Artista dorește ca până și cabinele din spatele scenei să fie decorate într-un mod deosebit. Lady Gaga va lucra împreună cu o echipă de profesioniști la decorul cabinelor și al scenei care va fi amplasată pe stadion.

Cântăreața va sosi în Capitală pe 15 august, cu o zi înainte de concert, și va fi cazată la un hotel de cinci stele. Ea își va aduce și pianul personal, la care va interpreta câteva melodii în timpul spectacolului.

Biletele, disponibile din 27 aprilie

Debutul turneului din Europa, intitulat „Born this way ball”, va debut ape 14 august, cu un concert incendiar la Sofia. Pentru show-ul din București, biletele vor fi puse în vânzare începând cu 27 aprilie. Organizatorii estimează că spectacolul de pe Național Arena va atrage mii de fani din toată Europa de Est. Drept urmare, cei care doresc să o vadă pe Lady Gaga într-un show memorabil trebuie să-și cumpere bilete din timp, pentru că riscă nu mai gasească. Pentru concertul de la Manchester cele 60.000 de bilete s-au epuizat in 50 de secunde. Lady Gaga va concert în Capitală în fața a 55.000 de fani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite