După Cirque du Soleil, o nouă premieră de proporţii în România. Circul Naţional Chinez ajunge în Bucureşti pe 1 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul fuminant al artiştilor de la Cirque du Soleil, organizatorii de evenimente din România au pregătit o nouă surpriză din acelaşi registru. Astfel, faimoşii circari din Trupa Circului Naţional Chinez vor ajunge în Bucureşti pentru prima oară.

Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement aduce în România în prima zi a lunii mai o nouă premieră pentru ţara noastră.  Circul Național din China va popoşi în Bucureşti unde şi-au programat un spectacol grandios la Sala Palatului.

Artiştii acrobaţi vor continua povestea succesului lor prin numerele de gimnastică incredibilă care i-au făcut atât de cunoscuţi peste tot în lume. Cunoscuți pentru abilitățile lor de gimnaști, dintre circarii chinezi fac parte, de asemenea, si artiști reputați, personalități din operă și actori faimoși, garantând formula pentru un spectacol original și inconfundabil.

Cu o tradiție de peste 12 ani, arta circului din Estul Îndepărtat au plecat într-un turneu pe  continentul European pentru a impresiona publicul de aici. Conform organizatorilor, în recuzita circarilor asiatici nu se găsesc clovni sau animale, accentual show-ului punându-se pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

În fiecare an producătorul Raoul Schoregge și echipa sa reușesc să aducă turneele în centrul atenției, prin programe și ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind pentru prima oară și la noi în țară.

Preţurile biletelor sunt 100 de lei la categoria IV, 150 de lei la categoria III, 200 de lei la categoria II, 250 de lei la categoria I şi 300 de lei la sectorul VIP.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe site-ul celor de la eventim.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite