Sportul minții pe repede-nainte: Cupa României la șah rapid va avea loc în Capitală, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de șah vor putea participa, în perioada 1-3 iunie, la competiția Cupa României la șah rapid. Evenimentul se va desfășura la Hanul lui Manuc din Capitală.

În acest weekend, la București, va avea loc Cupa României la șah rapid pentru echipe masculine și feminine. Concursul este organizat de Clubul Sportiv Master Mind și de Federația Română de Șah.

Întrecerile vor avea loc la Hanul lui Manuc, în sistem elvețian cu nouă runde. Echipele masculine vor fi formate din patru jucători și două rezerve, iar cele feminine, din trei jucătoare și două reserve. Fiecare echipă va avea în componență un junior.

Echipele clasate pe primele trei locuri vor fi premiate cu diplome și medalii, iar câștigatoarelor, atât la masculin, cât și la feminin, le va fi înmânat trofeul transmisibil Cupa României.

Înscrierile se fac până la data de 31 mai, la numărul de telefon 0723.254.392 (Gheorghe Candea, director turneu). Taxa de participare este de 50 de lei per echipă, iar concurenții trebuie să plătească și o taxă de organizare în valoare de 25 de lei de persoană. Data limită de înscriere pentru echipele care solicită cazare este 18 mai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite