Eşti student, dar nu eşti din Bucureşti? Vezi care sunt căminele deschise pe perioada verii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată cu venirea venirii studenţii au intrat sau vor intra în vacanţă, iar o bună parte din căminele studenţeşti se închid. O parte din căminele Universităţii din Bucureşti vor rămâne însă deschise pentru cei care nu vor să plece din Capitală.

Astfel, conform informaţiilor postate pe site-ul Universităţii Bucureşti, căminele care vor rămâne deschise în perioada 1 iulie - 24 septembrie sunt Grozăvești A, B, Măgurele G3 - G4 şi Mihail Kogălniceanu A, B.

Studenţii Universităţii din Bucureşti care doresc să obţină un loc în cămin pe perioada verii, trebuie să depună o cerere în acest sens la administratorii căminelor.

Tariful de cazare de 10 lei/zi, pentru studenţii Universităţii din Bucureşti care se cazează pentru întreaga perioadă a vacanţei de vară şi 15 lei/zi pentru persoanele care solicită cazare pentru perioade scurte.

Studenţii Universităţii din Bucureşti pot plăti taxa de cazare lunar sau pe întreaga perioadă. În cazul în care se achită toată suma la început, se va acorda o reducere de 10% din tariful total.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite