Capitala, magnet pentru mărci de lux: Primul magazin Burberry din țară s-a deschis la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hainele în carouri de la Burberry sunt faimoase în rândul pasionaților de modă, care pot își pot achiziționa, din 19 martie, articole vestimentare semnate de celebrul brand chiar din Capitală.

Primul magazin Burberry din România  s-a deschis, pe 19 martie, în incinta hotelului Radisson Blu, situat pe strada Luterană, în apropiere de Calea Victoriei. Bradul britanic care a făcut celebre hainele în carouri colorate în crem, roșu, negru și alb, a intrat pe piața fashion din România, prin grupul Global Eye Investments, cu o investiție de 1,5 milioane de euro, fără stocul de marfă, scrie capital.ro. Magazinul are o suprafață de 440 de metri pătrați și găzduiește colecțiile intenaționale de lux care pot satisface și cele mai rafinate gusturi.

Astfel, piața modei de lux din Capitală își completează colecția de branduri celebre precum Louis Vuitton, Valentino, Hugo Boss, Victoria 46 (Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Christian  Dior, Alexander Mc Queen, Balenciaga), Mengotti (Gucci, Prada, Fendi, Valentino, Dolce&Gabbana, Emporio Armani) sau Frey Wille.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite