Buget de 4,64 miliarde de lei pentru Capitală, în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ordinea de zi a şedinţei de mâine a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) figurează Bugetul Capitalei pentru 2012 şi proiectul referitor la închiderea inelului median de circulaţie în zona de nord sau autostrada suspendată.

Proiectul de buget a fost prezentat de Primăria Capitalei cu întârziere, la începutul lunii martie. Potrivit proiectului, municipalitatea a prevăzut pentru acest an venituri totale de 4,64 miliarde de lei şi cheltuieli de 4,91 miliarde de lei, sume mai mari faţă de cele de anul trecut. Anul trecut, bugetul a fost unul dintre motivele de scandal dintre primarul general Sorin Oprescu şi consilierii municipali ai PDL.

Reabilitarea Băii Griviţa

În ceea ce priveşte închiderea inelului median, proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici ai investiţiei a fost propus de Oprescu pentru ordinea suplimentară a ultimei şedinţe a CGMB, din 24 februarie. Consilierii generali de la PDL nu au fost de acord cu discutarea proiectului în şedinţă, afirmând că acesta nu le-a fost prezentat din timp. 

Printre proiectele care au fost incluse pe ordinea de zi a şedinţei de mâine se mai numără şi cele referitoare la reabilitarea Băii Griviţa, a celor două poduri din Parcul Cişmigiu şi a apărătorilor de mal ale lacului Herăstrău, care au fost response la ultima şedinţă.

De asemenea, consilierii municipali vor discuta şi despre un proiect de hotărâre prin care se solicită Guvernului să aprobe desfiinţarea Spitalului Clinic de Dermatovenerologie „Prof. Dr. Scarlat Longhin”, ale cărui clădiri au fost retrocedate foştilor proprietari şi care ar urma să fie mutat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale “Dr. Victor Babeş”. 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite