FOTOGALERIE Casa lui Dumnezeu, cu proprietar privat. Doi bucureşteni şi-au ridicat o biserică în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bucureşteni „cu frica lui Dumnezeu“ şi-au ridicat în propria curte un mic lăcaş de cult , după ce unul dintre ei a avut viziuni religioase acum opt ani.

Familia Mocanu, doi soţi cu credinţă deplină în Dumnezeu, au decis să construiască o biserică în curtea proprie după ce, în 2004, femeia a visat crucea de la Mormântul Sfânt al lui Iisus Hristos, din Ierusalim, scrie Libertatea. Soţii locuiesc în zona Prelungirea Ghencea din Bucureşti.

Cei doi, Ioana (59 de ani) şi Constantin (61 de ani), au pus ban pe ban timp de opt ani de zile, iar într-un final au reuşit să strângă suma cu care aveau să construiască lăcaşul de cult. Motivul? Visul femeii „a fost un semn de la Dumnezeu“.

Zis şi făcut! Împreună cu soţul ei, Ioana a început să construiască lăcaşul de cult, iar după ce acesta a fost finalizat, a fost sfinţit chiar şi de un preot.


sursă foto: libertatea.ro

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu biserica din curtea soţilor Mocanu!

Doi bucureşteni şi-au construit biserică în curte

"Sunt ortodoxă de mică şi am avut dragostea de Dumnezeu în mine, iar visul cu Iisus m-a făcut să vreau să ridic această biserică“, a spus Ioana.

În prezent, familia Mocanu „se laudă“ că la mica lor biserică se adună chiar şi oameni din zonă. „La noi sunt bineveniţi toţi credincioşii care vor să aprindă lumânări şi să se roage“, a spus Constantin.

Cei doi soţi spun că nu se vor opri aici şi că doresc ca în viitor să ridice o iesle similară a celei în care s-a născut Iisus Hristos, dar şi să construiască o mănăstire pentru călugări şi maici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite