IMPRESIONANT Bibi are cinci ani și suferă de o boală cumplită. Copiii de la grădiniță au renunțat la jucării pentru a-și vedea colega din nou în clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță în vârstă de cinci ani din București a fost diagnosticată cu o maladie nemiloasă. Pentru a o ajuta, grădinița la care mergea copila va organiza un „Târg de jucării‟, joi, 21 iunie, în parcul Constantin Brâncuși din cartierul Titan.

Fetița are numai cinic ani și a fost diagnosticată și operată de cancer la creier. Micuța se numește Bianca Codreanu, iar prietenii ei îi spun Bibi.
Conducerea gradinitei nr.154 din cartierul Titan, împreuna cu părinții, s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Bibi.

Astfel, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3, vor organiza joi, 21 iunie, de la ora 18.00, un „Târg de jucarii” în parcul Constantin Brâncuși din cartierul Titan. Copiii își vor vinde jucăriile, iar banii obținuti vor fi donați în sprijinul micuței Bibi. Cei mici au renunțat la jucării pentru a-și revedea colega în clasă, iar conducerea grădiniței s-a implicat necondiționat în organizarea evenimentului caritabil. 

De câteva zile, colegii de grădiniță ai fetiței împart fluturași prin toate parcurile din cartierul Titan, iar acțiunea este, de asemenea, promovată prin intermediul rețelelor de socializare.

Pentru fetiță s-au deschis două conturi, unde pot fi făcute donații:

BCR – CONT IBAN – RO02RNCB0079050157440002 – EUR
BCR – CONT IBAN – RO29RNCB0079050157440001 – LEI

Titularul conturilor este tatăl fetiței, Mircea Codreanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite