VIDEO Un bărbat a fost omorât din bătaie pentru un telefon mobil şi pentru 100 de lei chiar în Vinerea Mare. Agresorii au fost reţinuţi de poliţişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost bătut de doi indivizi până la ultima suflare, iar apoi aceştia i-au furat telefonul mobil şi cei 110 lei pe care îi avea la el. Incidentul s-a petrecut chiar în Vinerea Mare.

Trandafir Marian şi Gheorghe Ion, zis „Ciobănel“, sunt cercetaţi în prezent pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, după ce au bătut un bărbat până când acesta a decedat.

Incidentul a avut loc chiar în Vinerea Mare, pe 13 aprilie 2012, în jurul orei 3.00, pe strada Costache Conachi din sectorul 2.

Cei doi i-au aplicat victimei mai multe lovituri în zona feţei şi a toracelui, după care, i-au furat suma de 110 lei, pe care o avea la el în momentul incidentului, şi un telefon mobil.

Bărbatul care a fost bătut de Marian Trandafir şi Ion Gheorghe a murit din cauza leziunilor traumatice suferite în urma loviturilor. 

Bătăuşii au fost prinşi de poliţişti şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii au emis, în data de 20 aprilie 2012, propunere de arestare preventivă a inculpaţilor.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul bucureşti în vederea soluţionării propunerii de arestare.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite