Două fotografii făcute în Bucureşti ocupă locul trei în topul "40 cele mai puternice poze făcute vreodată". Vezi care!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două imagini din Capitală realizate, iarna trecută, în timpul protestelor din Piaţa Universităţii, ocupă locul trei în topul internaţional "40 Of The Most Powerful Photographs Ever Taken", o colecţie de fotografii care demonstrează suferinţa, puterea extraordinară de loialitate şi triumful spiritului uman.

"40 Of The Most Powerful Photographs Ever Taken" este un clasament publicat pe site-ul www.buzzfeed.com. Printre cele 40 de imagini postate pe site-ul american Bucureştiul ocupă locul trei cu două imagini care arată cum un copil, ţinut de tatăl lui de mână, a oferit o inimă fosforescentă unui scutier din cordonul de protecţie format la "kilometrul zero" al protestelor din Capitală.

CLICK pe imagini pentru a vedea fotografiile la dimensiunile originale!

image

Sursă foto: ioanamoldovan.com

Mai exact, în mijlocul zarvei dintr-a şaptea zi de proteste, din Piaţa Universităţii, gestul unui copil a reuşit să calmeze spiritele pentru câteva momente. Ţinut de tatăl lui de mână, micuţul a oferit o inimă fosforescentă unui scutier din cordonul de protecţie format la "kilometrul zero" al protestelor din Capitală. Momentul a fost imortalizat atât de reporterul "Adevărul", cât şi de oamenii care nu au ezitat să-şi scoată aparatele de fotografiat.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini din clasament!

Imagini din topul "40 cele mai profunde poze trase in ultimii 100 de ani"
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite