VIDEO Havasi, celebrul compozitor şi pianist contemporan, se întoarce în România. Vezi când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinător a 11 discuri de platină, compozitor şi pianist contemporan, Balazs Havasi, artistul ungur ale cărui concerte au fost vizionate în ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume, va reveni la Bucuresti pentru a susţine un nou concert sub o nouă înfăţişare: Symphonic Concert Show.

Spectacolul va avea loc pe 3 noiembrie 2012, la Sala Palatului şi se va bucura de un program muzical susţinut de peste 100 de artişti.

Producţia va cuprinde o serie de elemente noi de compoziţie: un omagiu adus geniului artei plastice, într-un melanj Pensulă şi Pian, Bătălia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock şi clasic, în Drum and Piano Show, muzica pop şi muzica de cameră, într-un set-up The Unbending Trees.

Cele patru „capitole" sunt doar o parte din programul pe care Havasi l-a pregatit pentru noul spectacol, păstrându-şi promisiunea făcută lui însuşi de a crea mereu, de a explora şi experimenta noi combinaţii muzicale. „Arta nu cunoaşte limite" declară Havasi, aceasta fiind şi deviza în spatele căreia se ascund orele de pregătire pentru fiecare nouă reprezentaţie.

Un spectacol cu şase tematici

Spectacolul se bazează pe nu mai puţin de şase tematici: Monumentalitate, Moştenire, Spirit, Pasiune, Respect şi Imaginaţie, prin intermediul cărora se ajunge la grandiosul Final, unde toţi artiştii participanţi vor fi pe scena.

Symphonic Concert Show promite o nouă incursiune în lumae muzicală a lui Havasi, o lume de poveste în care tehnica unui pianist desăvârşit întâlneşte pasiunea pentru artă.

Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând de astăzi, 19 iunie, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro şi vor avea preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Vezi aici clipul de prezentare al spectacolului!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite