Ajutor pentru buzoienii înzăpeziţi: primarii sectoarelor 3 şi 4 au trimis utilaje şi personal în zonele afectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaiei a trimis un apel către firmele de construcţie pentru a ajuta la deszăpezire în Buzău, şapte vole din sectoarele 3 şi 4 au fost deja trimise în zonele afectate.

"Am discutat cu colegul meu de la Buzău, care mi-a transmis că cel mai mult ar avea nevoie de utilaje de deszăpezire. Fac, la rândul meu, un apel către firmele de construcţie din Capitală, mai ales cele care au vole sau utilaje mari de a trimite astfel de resurse în zonele în care oamenii au mare nevoie de acestea", a declarat acesta, citat într-un comunicat al Prefecturii Bucureşti.

În noaptea de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă dimineaţă, primarii sectoarelor 3 şi 4 au trimis în judeţul Buzău utilaje de deszăpezire şi personal care să lucreze pe aceste utilaje în schimburi. Potrivit gandul.info, este vorba despre de cinci vole de la sectorul 3 şi două vole de la sectorul 4.

Prefectul Capitalei s-a arătat mulţumit de răspunsul promt al celor doi edili „este extraordinar că, primarii sectoarelor 3 şi 4, oameni care au deszăpezit eficient sectoarele pe care le conduc, au dat dovadă de solidaritate" a completat Atănăsoaiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite