Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei se inaugurează vineri în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iStyle Bucharest va deschide vineri în Capitală cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, conceput după noile standarde ale companiei americane.

Magazinul destinat vânzării produselor Apple are o suprafaţă totală de 260 de metri pătraţi şi va fi inaugurat în centrul comercial Băneasa Shopping City, scrie zf.ro.

Clienţii care îi vor călca pragul vor putea să încerce zona special amenajată de training şi prezentări destinate utilizatorilor Apple.

„Amenajarea magazinului, conceput după cele mai recente standarde Apple, a necesitat investiţii de peste 250.000 de euro, la care se adaugă fondurile pentru produsele demo şi stocul de produse destinat comercializării. Spaţiul generos ne va permite să expunem spre vânzare cea mai mare gamă de accesorii dedicată Apple din România, cu peste 7.000 de repere diferite“, a explicat Dora Anca Popeneciu, directorul general al iStyle Bucharest.

Compania iStyle intenţionează să deschidă alte două unităţi în următoarele 12 luni, pe lângă cele patru existente deja în România, dintre care unul la Cluj, iar celelalte trei la Bucureşti.

„În partea a doua a anului, cel mai probabil în octombrie sau noiembrie, vom deschide un nou magazin, posibile locaţii fiind centre comerciale din Iaşi, Timişoara, Constanţa sau Cluj“, a conchis Popeneciu.

Potrivit ultimelor statistici, din punct de vedere cantitativ, cele mai cumpărate produse de către bucureştenii sunt iPhone, iPad şi MacBook.

iStyle Bucharest este singurul Apple Premium Reseller din România. Cu o experienţă de peste 10 ani în desfacerea produselor Apple pe piaţa locală, compania a înregistrat vânzări de 6,2 milioane de euro în 2011, în creştere cu 27% faţă de anul precedent.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite