Preşedintele unei secţii de votare din Şcoala nr. 80, dusă cu ambulanţa la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele unei secţii de votare de la Şcoala nr. 80 din Capitală a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Sf. Pantelimon, după ce i s-a făcut rău şi avea probleme de respiraţie.

Pacientul în cauză este o femeie cu vârsta de 67 ani, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, dr. Alis Grasu, potrivit căreia primul diagnostic pus acesteia este dispnee.

Acesta este al 13-lea caz în care Ambulanţa a intervenit, duminică, în secţii de votare din Bucureşti, a mai precizat managerul SABI.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite