Vasile Lincu, ultimul candidat pentru Primăria Generală vrea “să schimbe macazul în viaţa Cetăţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Vasile Lincu, liderul sindicatului ProLex este ultimul nume care s-a angajat în cursa electorală pentru Primăria Generală a Bucureştiului. Acesta va candida din partea  Uniunii Ecologiste din România.

Până în acest moment, pentru cursa electorală la şefia Primăriei Capitalei s-au înscris la Biroul Electoral Central 15 nume. Ultimul care şi-a depus candidature este liderul sindicatului poliţiştilor şi vameşilor, Vasile Lincu. Acesta şi-a propus să atragă cetățenii într-un nou tip de construcție civică pe care îl denumeşte „Administrarea partenerială a municipiului București cu și pentru bucureșteni”.
 
În comunicatul de presă prin care sindicalistul şi-a anunţat intenţia de a candida pentru postul de primar, acesta sublinează că “Deși, faptul în sine poate părea surprinzător pentru unii, angajarea candidaturii mele în competiția pentru primar general înseamnă, în esență, un gest elocvent de implicare în viața Cetății.”
Acesta consideră că, protestele de la Piaţa Universităţii l-au inspirit şi acum vrea să se implice în punerea în practică a mesajelor cetăţenilor neumlţumiţi de felul în care este adiministrat oraşul nostru.

Lincu a mai declarat că, “Cei capabili și hotărâți, care cred în posibilitatea reală a schimbărilor majore de <macaz> în politică şi administraţie trebuie, negreșit, să se regăsească în mod conștient în spaţiul acţiunii civice şi să abandoneze, astfel, expectativa păguboasă pentru noi toţi, în care s-au situat mult prea mult timp”.

Reprezentantul poliţiştilor şi al vameşilor consideră că “insuccesul politic și administrativ contemporan din ţara noastră rezidă, în principal, pe lângă tarele recunoscute ale societății românești, mai ales în ignorarea voinței cetățenilor, a comunității, a societății civile, ale căror interese sunt pervertite, confiscate și aruncate în uitare imediat după finalizarea scrutinului, indiferent de tipul acestuia.”  El se bazează pe suportul sindicaliştilor şi al oamenilor nemulţumiţi de felul în care este condos oraşul.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite