Pe unde mai circulăm? Pe trotuar nu avem loc de zăpadă, iar pe stradă ne lovesc mașinile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietonii care merg pe carosabil, din cauza zăpezii de pe trotuar, riscă să fie loviți de mașini. Numai ieri, în București, au avut loc patru accidente rutiere care s-au soldat cu patru victime, dintre care o bătrână a fost rănită grav, iar trei bărbați au suferit răni minore, a declarat Ioana Stancu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Capitală.

Toate cele patru accidente petrecute ieri au avut la bază același scenariu: pietonii circulau pe carosabil, iar autoturismele i-au lovit. În trei dintre cele patru cazuri, polițiștii consideră că oamenii aveau voie să meargă pe stradă, în condițiile în care trotuarele erau acoperite de zăpadă.

Ieri dimineață, în jurul orei 9.30, un autovehicul care se deplasa pe strada Ion Alexe din sectorul 2 a dat peste o bătrână care se afla pe carosabil. Șoferul în vârstă de 47 de ani a început să dea înapoi, timp în care a lovit-o pe bătrână. Femeia de 80 de ani a fost rănită destul de grav, ajungând la spitalul Colentina cu o fractură severă la umărul drept.

De asemenea, alte trei accidente similare s-au petrecut ieri în Capitală. În jurul orei 18.00, pe Șoseaua Olteniței, un pieton care circula pe carosabil a fost rănit ușor de un autoturism.

La ora 20.00, pe strada Ritmului, un șofer a vrut să schimbe direcția de mers, însă nu s-a asigurat și a lovit un bucureștean care se deplasa pe stradă, dar acesta a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Totodată, în jurul orei 21.00, în Piața Romană, un alt bărbat a fost rănit ușor de o mașină, însă de această dată a fost vina pietonului, deoarece trversa pe culoarea roșie a semaforului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite