Victimile şantierelor bucureştene. Un muncitor a murit după ce a căzut de pe schela unui bloc aflat în reabilitare termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a căzut de pe o schelă, în această dimineaţă, de la circa 10 metri înălţime. Acesta lucra la reabilitarea termică a unui bloc din sectorul 6, de pe strada Dezrobirii.

Tragicul accident s-a întâmplat în această dimineaţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, bărbatul se afla pe schela unui şantier de reabilitare termică a unui bloc de pe strada Dezrobirii din sectorul 6.

"Apelul la serviciul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 9.29. Două echipaje au fost trimise la faţa locului. Bărbatul era deja în stop cardo-respirator la momentul în care echipajul a ajuns la locul accidentului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic", a declarat Vasile. Potrivit acestuia, cel mai probabil accidentul va fi considerat unul de muncă.

După ce se va termina ancheta la faţa locului a agenţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, dacă va fi declarat oficial accident de muncă, cazul va fi preluat de Poliţia Capitalei. 

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite