Grav accident, în Capitală: un taximetrist a murit noaptea trecută după ce nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc noaptea trecută la ora 23.30 în zona Prelungirea Ghencea, pe strada Braşov către şoseaua de centură. Taximetristul a lăsat clientul la destinaţie, iar după ce a vrut să se încadreze pe bandă, nu s-a asigurat şi a fost izbit din plin de un alt şofer care circula regulamentar.

Gravul accident a avut loc când şoferul de 33 de ani din Bucureşti al unei maşini marca Logan cu semn de taxi s-a înscris pe bandă de mers fără a se asigura. Din spate venea un tânăr din Teleorman de 24 de ani la volanul unei maşini marca BMW. Acesta l-a izbit din plin şi a proiectat taxiul într-o maşină parcată de pe trotuar.

Bărbatul din Bucureşti a fost transportat de urgenţă la camera de gardă a spitalului Universitar, suferind un şoc cardiorespirator. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

"Celălalt şofer a fost testat cu etilotestul rezultat fiind negativ. Brigada Rutieră de Poliţie Bucureşti a deschis un dosar penal pentru a stabili cauza exactă accidentului", a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite